Nieuws & agenda

 
 


Open workshops 2018Opstellingen 2018


Donderdag 12 juli 2018 van 19.30 uur tot 22.30 uur


Klik HIER voor praktische informatie


Wil je aanmelden of meer informatie stuur dan een mail naar info@ingridurlings.nl.


Als je meer informatie zoekt over systemisch werk kan ik naast mijn pagina "opstellingen" ook de website aanbevelen van het Bert Hellinger Instituut Nederland.----------------------


Systemisch werk en opstellingen


Regelmatig organiseer ik workshops rondom opstellingen. Er is ruimte voor alle vormen van opstellingen, zoals familieopstellingen, organisatieopstellingen, supervisieopstellingen, loopbaan- en levensloopopstellingen en het opstellen van keuzes en dilemma’s.----------------------


Coachsessie uniek talent

Individuele sessie van maximaal 2 1/2 uur om je hoofdtalenten te ontdekken waarmee je je levensdoel kunt vorm geven. Een combinatie van een geleide meditatie en systemisch werk.


Aanmelden of meer informatie over datum en prijs kan via info@ingridurlings.nl.----------------------


Mandala workshops

In groepsverband geef ik mandalaworkshops. Tijdens de workshop maak je eerst een persoonlijke of intuïtieve mandala met een (voor jou) actueel thema. Je hoeft er niet voor te kunnen tekenen en ik begeleid je in de aanpak. Vervolgens gaan we kijken naar de betekenis van wat er op papier is gekomen. Het is een fijne en inzicht gevende manier om naar onbewuste patronen, vragen, dromen en verlangens te kijken.


Aanmelden of meer informatie over data en prijs kan via info@ingridurlings.nl.----------------------
Speciale activiteiten


Try-out met organisatie opstelling(en)


Deze try-out was interessant voor opstellers, leidinggevenden, HR partners en mensen die geïnteresseerd zijn in systemische vragen.


Toelichting vraag:

Er is een toenemende noodzaak voor organisaties om voortdurend te veranderen. Talloze onderzoeken laten echter zien dat mensen ziek kunnen worden van continue veranderingen en de daarmee samenhangende baanonzekerheid. 

De vraag is of daardoor ook de systemische balans van geven en nemen zoek raakt. Is er minder verbondenheid of wordt er juist een nieuw en ander evenwicht gezocht? 


Als realistische dromer heb ik de vraag ingebracht hoe organisaties kunnen bijdragen aan een nieuwe wereld ondanks of misschien wel juist door al deze veranderingen. 

We worden immers daardoor ook uitgedaagd om het beste van onszelf te zoeken, te vinden en te geven wanneer het oude vertrouwde "familiesysteem" binnen organisaties verdwijnt.  

Systemisch gezien maak je door te veranderen of weg te gaan een bewuste stap naar buiten. Je kijkt achter je, kijkt naar voren en vervolgens sta je alleen, in je volle kracht of juist niet. De vraag is dan waar nu heen en met wie. En hoe vind ik opnieuw balans. 


In de try-out is gewerkt met de vraag op welke manier organisaties deze maatschappelijke ontwikkelingen op de juiste manier kunnen ondersteunen. Welke elementen, grootheden, vormen dienen een nieuwe wereld. 


  1. Werkend met deze vraag in een opstelling waarbij een grote groep deelnemers representant waren, ontstond het volgende antwoord:


  2. “Het is nodig dat nieuwe organisaties heel open zijn, de waarheid spreken, naar buiten brengen wat er binnen speelt. De totale mens moet gezien worden, er moet een groot vertrouwen zijn, kracht, maar ook luchtigheid en het vermogen tot samenwerken. Verder is het belangrijk dat er respect is voor de oude organisatievormen. Dat betekent aandacht voor oud zeer, ervaring, deskundigheid, realiteitszin. Op die manier kan er verbinding komen.”


Informatie of vragen voor een try-out via info@ingridurlings.nl.